Nyck De Vries do ta zëvendësojë Alex Albonin i cili ka telashe shëndetësore

Nyck De Vries do ta zëvendësojë Alex Albonin për garën Italian GP.
Piloti i Williams vuan nga një problem me zorrë dhe nuk mund të marrë pjesë as në kualifikime, as në garën e madhe të dielën, transmeton lajmi.net.

Albon në garën e fundit në Holandë doli i 12-ti javën e kaluar.

Në renditjen e përgjithshme, Albon është i 19-ti dhe kjo mungesë mund ta penalizojë edhe më shumë në këtë ranglistë.