Nuk është kryeministri i Holandës Mark Rutte e as ai Britanik Boris Johnson, por ky është shqiptar, po po Ministër shqiptar në Maqedoninë e Veriut, Dr.Hysni Ismaili

Ky njeri është profesor që rrjedh nga familje e ngritur intelektuale dhe kombëtare, po ashtu për vetem se është ministër ky njeri ligjeron në Universitetin e Tetovës ku në ligjerata shkon me biciklet të cilën këtë e dëshmojnë studentet dhe qytetarët po ashtu është dhe doktor i suksesshëm. Kjo fotografi është shkrepur nga qytetarët duke shkuar nëpër shi në mbledhjen e Qeverisë, ky gjest modest u përshëndet nga qytetarët dhe gëzoi shumë respekt . Jo të gjithë janë një lloj edhe ne kemi njerëz që të ndjehemi krenar.