Një polic në Maqedoni fotografohet duke thithë dr ogë, ja kush është! (Foto)

Një pjesëtar i shërbimit policor është fotografuar në kafene duke konsumuar kokainë. Ai është fotografuar nga dëshmitarë okularë të rastit.
Bëhet fjalë për të punësuar në shërbimin policor në Prilep, transmeton Gazeta Lajm. Sipas a1on.mk bëhet fjalë për pjesëtar të shërbimit policor, i cili në mjedisin ku qarkullon është lavdëruar se është i afërt me VMRO-DPMNE-në dhe me ministrin e teknik, Naqe Çulev.