Një makinë bien në lumin Vardar

Para pak çasteve një makinë ka përfunduar në lumin Vardar. Aksidenti ka ndodhur tek ura për këmbësorë në afërsi të spitalit Axhibadem Sistina, shkaqet e aksidentit akoma nuk dihen.

Ekipi i zjarrfikësve dhe zhytësit e MPB-së menjëherë kanë dalë në vendngjarje dhe janë duke u përpjekur për ta nxjerr makinën nga lumi. Tani për tani nuk dihet nëse ka të lënduar gjatë këtij aksidenti.