Një i burgosur me dënim të përjetshëm arratiset nga burgu i Idrizovës

Një i burgosur nga Shqipëria i dënuar me burgim të përjetshëm shpëtoi nga burgu i Idrizovës herët në mëngjes.

Sipas personit përgjegjës për burgun, i dënuar AD ishte në qelinë e tij gjatë një kontrolli në 07.02.2020. në orën 19.00. dhe në 08.02.2020. në 07.00h. vuri re që ai shpëtoi.

Arratisja u krye duke prerë një hekura mbrojtëse nga qeliza në katin e tretë.