Një duet në të ardhmen me Ghetto Geasyn? Gold Ag jep përgjigje të pa pritur

Gold Ag së fundmi ishte i ftuar në emisionin ‘Prive’ ku i është përgjigjur pyetjeve të ndryshme të shikuesve.

Njëra nga pyetjet që i është parashtruar reperit ishte edhe mundësia për një duet mes tij dhe Ghetto Geasyt, dhe ai kishte një përgjigje për këtë.

Goldi thotë se ende nuk kanë biseduar për një bashkëpunim të tillë, por ka lënë gjithçka të hapur duke thënë se të ardhmes nuk i dihet.