Një autobus i NTP-së në Aerodrom përfshihet nga flakët, nuk ka të lënduar

Një autobus i Ndërmarrjes për Transport Publik ka marrë flakë në Aerodrom të Shkupit.

Udhëtarët janë evakuuar me kohë dhe nuk raportohet për të lënduar.

Ndërkaq, njësiti i zjarrfikësve ka arritur menjëherë në vendin e ngjarjes dhe ka shuar zjarrin në pjesën e pasme të autobusit, pranë motorit.