Fetai i ASH-së: A u përvëluan bretkosat a?

Arben Fetai nga Aleanca për Shqiptarët, ka hedhur kritika në adresë të Altetnativës dhe liderit të saj Afrim Gashi.

Duke komentuar eksperimentin me bretkosat të cilin Gashi e kishte treguar gjatë fushatës zgjedhore, Fetai shkroi: A u përvëluan bretkosat a?

Ai gjithashtu ka parashtruar një tjetër për liderin e Alternativës.

“O Afrim, çfarë koncepti po pret të dëgjosh nga SDSM-BDI si regjimi më i korruptuar e më i papërgjegjshëm në Evropë? Mosni se marre prej familjeve të viktimave të Tetovës e të Bullgarisë”, ka shkruar Fetai. (INA)