Nis peticion për ndalimin e bartjes së shamisë në shkolla në Kosovë

Në platformën online Change.org ka nisur një peticion për ndalimin e bartjes së shamisë në shkollat e Kosovës.

“STOP mbajtja e shamisë nëpër shkolla dhe në Kosovë” quhet peticioni dhe tashmë është nënshkruar nga gati 650 njerëz.

Kryeministri i vendit Albin Kurti ditë më parë tha se si prag për bartjen e shamisë e sheh moshën 16-vjeçare.