Nipi i Fazli Veliut, funksionari i BDI-së, kundër ligjit për familjet e dëshmorëve

Një video e vjetër ku protagonist është zëvendës drejtor i ELEM-it, Fatmir Limani, kohëve të fundit nëpër rrjetet sociale është bërë virale.

Në këtë video shihet dhe dëgjohet se si Limani është kundër ligjit për rehabilitimin e dëshmorëve dhe të ish luftëtarëve të UÇK-së në Republikën e Maqedonisë së Veriut.