Nexhmije Pagarusha nderohet në Javën e Modës në Paris

Festim Isufi prezantoi në Paris 20 veshjet e koleksionit të tij të ri, fustane, kostume etj, e më pas ngjiti në skenë një modele të veshur me fustan nusërie që parakaloi nën melodinë e këngës “Baresha”

Të pranishmit, shqiptarë dhe të huaj janë ngritur në këmbë dhe kanë duartrokitur të emocionuar.

Nexhmije Pagarusha ndërroi jetë më 7 shkurt 2020 në moshën 86-vjeçare, pas një sëmundje të shkurtër.