Neurologu nga Tetova infektohet me koronavirus

Neurologu i njohur nga Tetova Visar Miftari ka rezultuar pozitiv në testin e Covid-19!
Ai nëpermjet nje posti në rrjetin social FB ka lajmëruar miqt dhe pacientët të cilët kanë pasur kontakt të jenë të kujdesshëm këto ditë!

“Të nderuar miq dhe kolegë unë rezultova pozitiv ne testin e virusit SarsCov-2.
Respektoni regullatz Kujdesuni për veten!” Ka shkruar Dr.Visar Miftari