“Nëse këta mbeten në pushtet, do të zhduken gjurmët shqiptare në Maqedoni”

Blerim Ahmedi

Te gjithe shqipetaret duhet qe shigjetat ti hedhin ne drejtim te partise (Duit) demtueses me te madhe te ceshtjes Kombetare Shqipetare . Udheheqsi monster i partise se Dui-t ne periudhen 20 vjecare vrau mbi 800 shqipetare dhe burgosi shume te tjere . BDI (beogradska demokracia za integracii) e beri punen me mire se sa vete sllavet duke bere masaker mbi te drejtat e shqipetarve autokton te Shqiperis Lindore dhe kjo nuk ishte e mjaftueshme !!Integristet vazhduan planin e Beogradit me goditjet me te medha ndaj shqipetarve , ku u solli varferin dhe largimin nga keto troje (spastrimin etnik shqipetar ) Keto kriminel e kan vendin ne burg dhe nuk duhet te u jepet mundesia qe te qendrojne ne pushtet sepse rrezikohet qe te zhdukin cdo gjurme shqipetare.