Nëse bie qeveria, mandati sërish i kthehet Albin Kurtit, LDK dhe PDK nuk mund të formojnë qeveri

Njohësi i çështjeve juridike, Blerim Burjani, në një postim në Facebook ka thënë se PAN dhe LDK nuk mund të formojnë asnjë qeveri, pasi këtë ua ndalon kushtetuta.

Ai thekson se mandati i kthehet prapë Vetëvendosjes dhe se pa të nuk mund të ketë kurrfarë qeverie.