Nëna e madhe don ta shpikë opozitën e vërtetë

Zeqirija Ibrahimi ne rrjetin e tij social ka komentuar ngjarjet e fundit ne vend , duke kritikuar Levizjen Besa dhe partite tjera , se kinse BDl deshiron qr ta shpike kete lloj opozite.

Pas koalicionit qe do te behet ndermjet Aleances per Shqiptaret dhe Alternatives ku u hoq Levizja Besa si opsion i bashkimit te vertete te opozites shqiptare ne Maqedoni, ja cka shkruan ai: