Në Qeveri, propozimi për heqjen e orës policore

Komisoni per Semundje Infektive i ka rekomanduar Qeverise heqjen e ores policiore, merr vesh gazeta LAJM. Burime qeveritare bejne te ditur se, ky komision propozon edhe hapjen e kufijve dhe hapjen e objekteve hotelierike. Per te gjitha keto propozime duhet te vendos qeveria ne mbledhjen qe eshte caktuar per diten e sotme.