Në Prilep gjendet granatë e Luftës së Parë Botërore

Në fshatin Krushevicë të Prilepit, policia ka gjetur granatë 75mm nga Lufta e Parë Botërore, njoftojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Për vendodhjen e granatës u denoncua më 1 mars, ndërkaq ajo u tërhoq pirotekniku i Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim.

Kjo nuk hera e parë që në Prilep policia gjen granata që nga Lufta e Parë Botërore./TV21