Në prag të “Shën Valentinit”, Vedat Ademi publikon këngën “Je ajo”

Gjatë ditës së sotme janë publikuar disa projekte muzikore nga emra të ndryshëm të estadës.

Ndër ta edhe Vedat Ademi i cili erdhi me këngën “Je ajo”, projekt të cilit i ka realizuar edhe videoklipin për të cilin u kujdes PRO…VIDEO dhe Agron Jashari.

Tekti është shkruar nga MUMA, ndërsa për muzikën është përkujdesur Gent Myftaraj.

Ky projekt muzikor me tekst dashurie u publikua në prag të “Shën Valentinit”.