Në ora 16:00 vazhdojnë bisedimet mes SAShK-ut dhe Qeverisë

Kreu i Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Jakim Nedellkov përmes rrjeteve sociale njoftoi se në ora 16:00 do të vazhdojnë bisedimet me Qeverinë mbi kërkesat për rritje të pagave në arsim. Ndryshe, punonjësit në arsim kanë hyrë në javën e tretë të grevës së përgjithshme. Qeveria më herët ka ofruar rritje të pagave për 10 për qind, ndërkaq e njëjta ofertë është refuzuar nga SAShK.