Ne nuk premtojmë kot 18 vite me radhë, ne punojmë!

Ne nuk premtojmë për 18 vite me rradhë, ne po punojmë dhe realizojmë per 18 muaj me rradhë, ashtu siç e kemi dëshmi edhe rekonstruimin e Pallatit të Kulturës “Shota”, këtu në fshatin Negotinë, të komunës së Vrapçisht, investim kapital prej 18 mil. denarë financuar nga Ministria e Kulturës.

E gëzofshi e ju qoftë për hajër qytetarë të komunës së Vrapçishtit! (Hysni Ismaili – Ministër i kulturës i RMV-së)