Fokus: Edmond Ademi kryeministër teknik i Maqedonisë së Veriut

Edhe emri i ministrit aktual për Diasporë, Edmond Ademi, po përmendet si kandidatë për kryeministër teknik, shkruan javorja Fokus, transmeton Gazeta Lajm.
Mila Carovska, ministrja për Punë dhe Politikë sociale si dhe ministri për Punë të Brendshme, Oliver Spasovski janë emra që qarkullojnë si kandidatë eventualë për kryeministër teknik.
Kryeministri dhe lideri i Lidhjes social demokrate, Zoran Zaev në mbledhen e sotme partiake do të propozojë kandidatë për Kryeministër teknik, që do të duhet të organizojë zgjedhjet parlamentare.