Në disa markete të vendit kufizohet shitja e vajit

Në disa markete të vendit ka filluar të kufizohet shitja e vajit.

E në disa të tjera edhe mungon.

Ka kohë që në vend dhe rajon çmimet e produkteve ushqimore kanë shënuar rritje. Në Kosovë çmimi për një litër vaj ka shkuar deri në 3.49 euro apo 210 denarë.

Autoritetet e vendit kanë siguruar se në vend ka rezerva të mjaftueshme të mallrave dhe se inspektoratet përkatëse do të veprojnë kundër marketeve që nuk respektojnë vendimet për shitjen e mallrave me për çmimin furnizues.

KlanMacedonia/