Ndërron jetë Xhevdet Peci

Papritmas vdes Xhevdet Peci, ish boksier i mirënjohur.

Lajm tronditës për opinionin sportiv, transmeton “Bota sot”.

Kampioni iku në amshim papritur. Ky është një lajm i rëndë.

Peci, ish boksieri më i mirë, legjenda e Prishtinës dhe Kosovës, që dridhi ringjet ish jugosllave.