Ndërron jetë ish-luftëtari i UÇK-së

Klinaku ka deklaruar se Karpuzi ka qenë anëtar i Këshillit Drejtues të OVL-UÇK-së në Prishtinë, transmeton lajmi.net.

Ai i ka shprehur ngushëllime familjes së Karpuzit dhe bashkëluftëtarëve e miqve të tij.

Shkrimi i plotë:

Sot ka ndërruar jetë luftëtari i orëve të para të luftës së UÇK-së, bashkëpunëtori shumëvjeçar, ish Kryetari i OVL të UÇK-së dega në Lypjan, aktualisht anëtari i Këshillit Drejtues të OVL UÇK-së selia qendrore në Prishtinë, Ajvaz Karpuzi nga fshati Shalë i Lipjanit.

Ngushëllime Familjes, bashkëluftëtarëve e gjithë miqve të tij.

Lavdi jetës dhe veprës së tij Atdhetare!