Ndërroi jetë kitaristi nga Shkupi, Besnik Muça

Vështirë t’a besoj se paska ndërruar jetë miku dhe kolegu im, kitaristi Besnik Mucha.
Ngushëllime të sinqerta familjes dhe gjithë atyre që ndjejnë dhimbje.
Allahu i madhërishëm e shpërbleftë me të mirat e tij, me xhennet.