BDI i publikoi anëtarët e Këshillit të Përgjithshëm

Bashkimi Demokratik për Integrim në Kongresin e IV zgjedhor, i cili u mbajt dje, ka sjellë shumë risi në organet partiake si dhe përfshirjen e madhe të gruas në organet partiake.

BDI pas kongresit të djeshëm, në të cilin Ali Ahmeti u rizgjodh lider i partisë, sot dolli me kumtesë në të cilën i jep anëtarët e Këshillit të Përgjithshëm.

Anëtarë të Këshillit të Përgjithshëm i cili është organi më i madh partiak në mes dy kongreseve u zgjodhën:

Ali Ahmeti, Teuta Arifi, Hisen Xhemaili, Fisnike Angjushev Shaqiri, Ramije Dauti, ⬡⬡⬡⬡ Maksuti, Faton Ahmeti, Bajram Rexhepi, Resi Adurrahmani, Xhevat Ademi, Vjollca Ademi, Saranda Imeri, Fitore Aligega, Arta Bilalli Zendeli, Nasir Musliu, Hasim Dehari, Nevzat Bejta, Talat Xhaferri, Izet Mexhiti, Artan Grubi, Bujar Osmani, Nazim Bushi, Visar Ganiu, Dita Starova, Ejup Alimi, Driton Shuki, Fatmir Dehari, Aqif Mediu, Lulzime Ballazhi, Lumnije Kadriu, Ardian Musliu, Sheval Ceku, Blerim Bexheti, Shengyl Beqiri, Qamil Kovaci, Sermije Azemi, Muhamet Elmazi, Nevruz Rashidi, Jeton Shaqiri, Vait Ajro, Armend Shaqiri, Ferzije Lleshi, Ilir Saiti, Ulusi Beqiri, Arber Ademi, Faruk Haili, Zebibe Deari, Rexhail Ismaili, Erkan Arifi, Lirim Shabani, Gylxhane Saqipi, Altin Fetahu, Arberesha Turkeshi, Eduarta Saraci, Shaban Memeti, Lindita Qazimi, Jetmire Osmani, Besnik Emshiu, Sedulla Mamuti, Bilen Salii, Buran Sulejmani, Latif Jaji, Amet Ismaili, Musa Ibrahimi, Atllan Muedini, Afrodita Bataloska, Rijad Alimi, Islam Muca, Irfan Dehari, Nexhat Aliji, Irfan Asani, Haqim Ramadani, Syarta Ahmeti, Ilir Hasani, Gazmend Mehmedi, Irfan Buci, Valon Qyra, Bashkim Osmani, Imran Zhupani, Xhemail Jusufi, si dhe në bazë të funksionit:
Mukadeze Hajdari, Avni Rrustemi, Florin Besimi, Bashkim Hasani, Ardita Dani, Isni Jakupi, Ramiz Merko, Fatmir Idrizi, Mirsad Ibrahimi, Artin Spahiu, Bajram Kadrija, Sahide Bajrami, Besnik Elezi, Bedri Fazliu, Suad Bajrami, Eldin Ademi, Iljaz Leskovica, Nezir Bardhi, Arian Daci, Nehar Aliu, Femi Jonuzi, Sunaj Latifi, Llokman Saliju, Urim Ibeski, Osman Shukriu, Nefi Useini, Lutfi Ahmeti, Habib Vexhiu, Bajram Karamaleski, Xhemil Qamili, Isen Asani, Hekuran Duka, Ismail Jaoski, Shpresa Hadri, Mirsada E. Asani, Branko Manojllovski, Agim Shaqiri, Naser Nuredini, Agim Nuhiu, Armend Asllani, Shyrete Elezi, Adem Avziu, Nefrus Çeliku, Valmir Aziri, Brahim Ajvazi bashkë me kryetarët e degëve në Hasanbeg, Çashkë, Petrovec, Qendër Zhupë, Demir Hisar dhe Zelenikovë.

Të zgjedhurit në përputhje me Statutin dhe nenin 7, paragrafi dy, të Rregullores së punës së Kongresit të katërt zgjedhor të Bashkimit Demokratik për Integrim dhe në bazë të vendimit të Komisionit Kandidues, si Anëtarë të Këshillit të Përgjithshëm të Bashkimit Demokratik për Integrim për periudhën 2020 – 2024, janë pjesë e organit më të lartë partiak në mes të dy Kongreseve, thuhet në kumtesën e BDI-së.