Ndëroi jetë gruaja më e moshuar në rajonin e Likovës, kishte 104 vjet

Gruaja më e moshuar në rajonin e Kumanovës, gjegjësisht në fshatin Hotël të Komunëes së Likovëes, ka ndërruar jetë në moshën 104 vjeçare, njofton agjencia e lajmeve INA. E ndjera Hazbije Bakiu, prej Hotlës dhe e martuar në Hotël, kishte lindur më 12.04.1915. Siç raporton agjencia e lajmeve INA, Nëna Hazbije jetoi mjaftueshëm për të parë nipërit dhe mbesat e tij. Ajo mbante mend ngjarje nga Lufta e Parë Botërore, Lufta e Dytë Botërore dhe shumë ngjarje që ndodhën në rajonin e Ballkanit dhe më gjërë për vite me rradhë.(INA)