Muzafer Etemi: Ju faleminderit që dolët të votoni!

Muzafer Etemi

Të nderuar tetovarë! Ju faleminderit që dolët të votoni! Falemnderit të gjithë atyre që votuan koali*cionin Aleanca dhe Alternativa si dhe listën e këshillëtarëve të këtij koali*cioni. Këshilli i ardhshëm i komunës do të përfaqësohet me tre këshillëtarë të koalic*ionit ASH-AA Besojmë që ky këshill të jetë në shërbimin tuaj. Urime edhe këshillëtarëve nga partitë tjera!

Gjithashtu falenderoj të gjithë aktivistët, sidomos anëtarët e FRASH-it, per angazhimin e tyre ne fushatë!

Aleanca për Shqiptarët
Dega – Tetovë