Musa Xhaferi vazhdon ta komandojë BDI-në edhe pa funksion

Nuk e di për të tjerët, por e di 1.000 për qind që Musa Xhaferi moti kohë komandon nga shtëpia. Nuk i duhet post në BDI. Ja komandon edhe me NP Pelister, përmes cimerit të tij të dikurshëm nga fakulteti në Prishtinë. Cimeri nga Resnja (në Manastir nuk ka të aftë!), nga ana tjetër komandon me parkun nacional përmes prezervativëve nga LSDM dhe Revolucioni Laraman, të cilët preferojnë PRERJE TË EGËR dhe shitje të pishave.
Ndryshe këtë biznes e ka themeluar Zoran Konjanovski kur ishte ministër për mbrojtje. Së paku 300 metra kub pishë është prerë nën mbikëqyrjen e tij dhe në të zezë është eksportuar në Greqi. (Z.B.)