Muki i përgjigjet Bujar Osmanit: “O patriot i mjerë që i luteshe Gruevskit!”

Muhamed Zeqiri

E shoh Bujar Osmani “patrioti” me baterija me paska quajtur shqiptar i ndershem dhe madje paska shkuar aq large qe te me akuzoj se une e paskam pengu deri tani projektin e hapjes se kufirit. O patriot i mjer, qe i luteshe Gruevskit per te dhen vendimin e punes ne klinik kur te largoi nga posti i ministrit te shendetsise partia jote, athua mendon se populli pi nafte dhe nuk te njeh kush je dhe cfare ke bere ti per shqiptaret. A i mba mend qendrimet tuaja per rastin Monstra? A ke harruar se je i dyshuar ne rastin PACIENTI nga PSP-ja? A ke harruar se cfare ua ka bere partia jote shqiptareve deri sa ishit ne pushtet me pobratimat e VMRO DPMNE-se? Etj etj etj… Nese ti ke harruar, populli nuk i harron te berat tuaja dhe te partise tuaj!!! 2016 pesuat keq, populli Ju dergoi selamin e duhur nga 20 ne 10 deputet perfunduat. Tash ne 2020 nga 10 ne sa do te perfundoni ?!!!..