Muça i jep përparësi gjelbërimit, trotuaret i shndërron në korridore të gjelbërta

Drejtori i NP ‘Parqe dhe gjelbërime’ Ardijan Muça ka përfunduar edhe projektin e radhës sa i përket gjelbërimit të Shkupit.

“Ahh kjo bukuri 😍 dikur vetëm trotuar ndërsa sot super korridor i gjelbërt! 👌 Ndryshim i bukur apo?
⏱Me padurim prisja këtë rezultat final, që ta shoh fotografinë e plot 🖼:
1. Super gjelbërim ♻
2. Korsi për biçikleta 🚴♀
3. Korsi për këmbësor 🚶♂
4. Bukuri për syrin dhe shpirtin e njeriut ❤
5. Ndryshimi i mrekullueshëm i qytetit tonë ✅”, ka shkruar Muça në facebook.