Lajm i gëzueshëm nga Tetova, familja ka gjetur Fitimin 4 vjeçar

Djaloshi 4 vjeçar nga Tetova me emrin Fitim, u lajmerua si i zhdukur përmes mediumeve dhe nga familjarët u kerkua ndihma e opinionit për gjetjen e tij. Mirëpo falë ndihmës së mediumeve dhe mobilizimit të opinionit, Fitimi është gjetur brenda një kohe të shkurtër kanë njoftuar familjarët, transmeton Gazeta Lajm. Ai tani është pranë familjes dhe nuk ka nevojë për kurrfarë brengosje.