MPJ rekomandon qytetrarët: Për shkak seriozitetit me Koronavirusin të mos udhëtoni në Italinë Perëndimore

Ministria e Punëve të Jashtme, në përputhshmëri me informacionet e siguruara nga Konsullata e Përgjithshme e Maqedonisë së Veriut në Venecia të Italisë, për shkak seriozitetit me virusin COVID-19, u rekomandon qytetarëve të mos udhëtojnë në rajonet dhe provincat: Lombardi, Modena, Parman, Pjaçenca, Rexhio Emilija, Rimini, Pezaro, Urbino, Aleksandrija, Asti, Novara, Verbano Kusio, Osola, Verçeli, Padova, Trevizo dhe Venecia.
Në komunikatën të cilën e ka publikuar këtë mbrëmje MPJ, përcjell SHENJA, rekomandohet që qytetarët të shmangin udhëtimet e panevojshme në pjesët tjera të Italisë.
Për ata qytetarë që kanë në Itali, rekomandohet masa përkujdesit në çdo kohë, të ndiqen mediat lokale dhe udhëzimet nga autoritetet.
Më tepër informacione mund të merren në faqen taravel.mga.gov.mk
Konsullata e përgjithshme në përputhje me rekomandimet në periudhën e ardhshme nuk do të punoj me palë përpos në situata urgjente. /SHENJA/