Mjeku nga Tetova humb jetën nga koronavirusi

Mjeku nga Tetova, Vladimir Evtimoski, sot humbi betejën me koronavirusin. Ai ishte mes katër viktimave në Tetovë dhe 14 viktimave në të gjithë vendin që humbën jetën nga Covid-19

“Kolegu im i dashur Dr. Vladimir Evtimovski sot ia dorëzoi shpirtin Zotit të Plotfuqishëm, duke u shërbyer pacientëve të tij edhe në momentet më të vështira! Pusho në paqe mik i dashur! Gjithmonë do të na mungosh!”, shkruan në facebook kolegu i tij Argjend Imeri.