Deputetja Monika Zajkova infektohet me Covid 19, shtrohet në Klinikën Infektive

Deputetja Monika Zajkova nga PLD është pozitive për coronavirus dhe është e shtruar në Klinikën e Sëmundjeve Infektive në Shkup.

“Unë po ju shkruaj pasi mblodha ca forcë, duke u shtrirë në klinikën e sëmundjeve infektive, ku u shtrova për shkak të infeksionit me coronavirus,” tha Zajkova në rrjetet sociale.

Ajo thotë se edhe prindërit e saj janë pozitivë, për fat të mirë, me simptoma më të lehta.

“Megjithëse ne ndoqëm dhe respektuam të gjitha protokollet, ndoshta diku, për fat të keq, dështuam. Si ndihem temperatura e trupit tim nuk bie nën 38.5, ndjehem e pafuqishme, të vjella dhe lodhje. Jam diagnostifikuar në fazën fillestare të pneumonisë. Unë nuk dua që kjo të tingëllojë si frikësim, por më shumë si maturi, sepse nganjëherë mund të jetë tepër vonë” shkroi Zajkova.