Miratohen protokollet për konviktet studentore

Në prag të fillimit të vitit të ri shkollor dhe akademik, Qeveria në seancë miratoi Protokollin për veprim gjatë akomodimit të nxënësve në Konviktet publike për nxënësit në vitin shkollor 2021/2022.

Qeveria e miratoi edhe Protokollin për veprim të konvikteve shtetërore studentore dhe objekteve të tjera për akomodim në vitin akademik 2021/2022./TV21