Ministria e Shëndetësisë: Viktima nga Struga nuk ka pasur 22 vjet, por 72

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në raportin e sotshëm të pacientëve me virus ka pasuar gabim të paqëllimshëm.

“Pacienti nga Struga ka pasur 72 vjet dhe jo 22 vjet”, thonë nga Ministria e Shëndetësisë.

Ndërkohë, sot u regjistrua 303 raste të reja, 41 pacientë të vdekur dhe 1169 pacientë të shëruar. /SHENJA/