Ministria e Mbrojtjes: Serbia është destabilizuesi i vetëm në rajon

Ministria e Mbrojtjes e ka publikuar një grafikon ku e bën një krahasim ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Në këtë grafikon, Kosova paraqitet si vend demokratik me aspirate euro-atlantike, ndërsa Serbia si vend destabilizues në rajon, njofton Klan Kosova.

“Këto janë vetëm disa nga dallimet e thella mes Republikës së Kosovës si shtet demokratik dhe paqësor dhe, në anën tjetër Serbisë si destabilizuesi kryesor në rajon”, ka thënë ministri Armend Mehaj.

klankosova.tv