Ministri i Shëndetësisë ka qenë prezent në njërin prej takimeve mes Boki 13 dhe Kamçev

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe ka qenë prezent në shtëpinë e Bokit 13, kur është zhvilluar njëri prej takimeve me Orce Kamçevin. Ata kanë biseduar për një projekt, për të cilin Kamçev thotë se e ka refuzuar atë projekt.
Edhe pse dëshmitari Kamçev fillimisht nuk dëshiroi të tregoj se kush ka qenë prezent në atë takim, Boki 13 i kërkoi që ta bëjë të njejtën.
“Atë ditë kemi qenë, unë, ju, njëra prej femrave si dhe ministri i Shëndetësisë”, tha Kamçev./SHENJA/