Ministri i punëve të jashtme ka të dashur të re një gazetare, ja emri i saj! (Foto)

Ministri maqedonas i punëve të jashtme Nikolla Dimitrov ka qenë dy herë i martuar dhe i divorcuar, kurse tani ka dashnore të re, shkruan ZhenskiMagazin në gjuhën maqedonase. Sipas këtij mediumi, e dashura e re e Dimitrovit është gazetarja Katerina Sinadinovska. Dimitrov nuk ka komentuar këto informacione, transmeton Gazeta Lajm. Kurse gazetarja Sinadinovska ka deklaruar se vetëm është e afert me Dimitrovin, duke theksuar se lidhja e saj nuk është në sferën e interesit të opinionit.