E kapën duke vjedhur ‘barin’, shqiptarët masakrojnë hajdutin me shkopinj bejsbolli (VIDEO)

Disa shqiptarët kanë rrahur në mënyrë barbare një shtetas të huaj në Angli.

Në një video të dërguar në redaksinë e “JOQ”, shihet se si disa të rinj shqiptarët ushtrojnë dhunë mbi një të ri që qëndron i shtrirë në tokë.

Sipas mesazhit të dërguar në të njëjtën redaksi, shqiptarët e kanë kapur të huajin duke u vjedhur hashashin dhe kanë nisur ta rrahin me shkopinj bejsbolli.

Në sfond dëgjohen zera të shqiptarëve që thonë: Bjeri, bjeri q… motrën. Ktheje, shkër*eji rob. Lene tani, mjafton!”