Ministrat dhe Ministritë e LDK-së

Klan Kosova merr vesh se emrat më poshtë nga radhët e LDK-së, do të udhëheqin me këto ministri:Anton Quni – Minister i MbrojtjesLumir Abdixhiku – Ministër për InfrastrukturëBesian Mustafa – Ministër i BujqësisëHykmete Bajrami – Ministër për ArsimAgim Veliu – Ministër i BrendshëmVlora Dumoshi- Ministër për Kulturë, Rini dhe Sport.