Mijallkov: Kisha temperaturë mbi 40 gradë dhe u izolova, reagon edhe Zaev! (Foto)

Kisha temperaturë mbi 40 gradë dhe simptoma të Kovid, prandaj u izolova.
Unë asnjëherë nuk do të ik. Ata që më njohin e dinë se unë kur e jap fjalën nuk e shkeli. I kërkoj falje qeverisë, kryeministrit, ministrave. Tani po shkoj ta mar vendimin në prokurori për fletarrest shtëpiak.

Këto janë disa nga arsyetime që ka shfrytëzuar Mijallkov për mosparaqitjen në Prokurori. Ai nuk ka treguar se ku ka qëndruar gjatë kësaj kohe që nuk kanë mundur ta gjejnë organet e rendit.
Ka reaguar edhe kryeministrit Zoran Zaev, duke e konsideruar si sukses gjetjen e Mijallkovit. Zaev ka paralajmëruar edhe deklaratë për më vonë.