Mijallkov dërgohet në paraburgim në burgun e Shutkës, i ndërpritet arresti shtëpiak

Gjykata pranoi propozimin e prokurores Lençe Ristovska që të akuzuarit Sasho Mijallkov t’i ndërpritet arresti shtëpiak dhe e njëjta të zëvendësohet me paraburgim efektiv.

Kështu që Mijallkov pas kësaj seance gjyqësore do të dërgohet në burgun e Shutkës./ALSAT