Mickoski: Kam qenë vullnetar në vitin 2001, nuk e ndjej që Ali Ahmeti ka fituar luftën

Kreu i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski ka komentuar krahasimet e fundit të liderit të BDI-së Ali Ahmeti të luftës në Ukrainë me luftën në vitin 2001 në Maqedoni, përcjell TV21. Mickoski thotë se ai ka qenë vullnetar në këtë luftë dhe se nuk ka ndjesi që Ahmeti është fitimtar.

“Unë kam qenë vullnetar në Armatë dhe nuk ka atë ndjesi se ai është fitues në atë luftë, por njëkohësisht supozoj se ka treguar se për sa qindra miliona euro është rritur pasuria e familjes së Ahmetit dhe njerëzve që e rrethojnë Ahmetin, në llogarinë e njerëzve që janë invalidë ose që e kanë humbur jetën”, tha mes tjerash Mickoski.