Mickoski: Jakim Nedellkov u shndërrua në partner koalicioni i Qeverisë

Kreu i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski sot u shpreh se kreu i SASHK, Jakim Nedellkov është shndërruar partner koalicioni i qeverisë pas ndërprerjes së grevës dhe kjo dëshmon se Nedellkov nuk është nën ndikimi e VMRO-DPMNE-së.

“Në fillim deklaronin pioni Mickoskit është Jakim Nedellov, më pas shoh se Nedellkov tani është partner i mirë i koalicionit. Ai e din pse dhe si shkuan kundër interesave të mësimdhënësve”, u shpreh Mickoski.

Kreu i SASHK, gjtë ditës së djeshme pas mbledhjes së Këshillit të SASHK u shpreh se greva në arsim do të ndërpritet.

Ai shtoi se se nëse nuk ka zgjidhje për profesorët, greva do të fillojë sërish.