Mickoski: Diferenca mes VMRO-së dhe LSDM-së, 100 mijë vota!

Në debatin e mbrëmshëm në Click Plus në TV21, lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, theksoi se për momentin VMRO-DPMNE-ja ka të paktë 100 mijë vota në avantazh më shumë së LSDM-ja.