Merkel dhe Tramp diksutuan për Iranin, Irakun dhe Libinë

Presidenti amerikan, Donald Tramp dhe kancelarja gjermane, Angela Merkel diskutuan për “situatën e tensionuar në lidhje me Iranin dhe Irakun”, kumtoi zëdhënësi i qeverisë gjermane, Stefan Zajbert.

“Ata gjithashtu shkëmbyen mendime për situatën aktuale në Libi dhe përpjekjet politike për të zgjidhur konfliktin në atë vend. Ata ranë dakord të mbeten në kontakt për këtë çështje”, tha Zajbert.