Mërgimtari nga Kumanova: Edhe pse jetoj në Zvicër më 12 prill do të votoj në Maqedoni!

Urime koalicioni fitues Alternativa-Aleanca.
Edhe pse jetoj në Zvicër më 12 prill do të jem në Maqedonin e Veriut për të votuar për koalicionin fitues dhe për ti ndihmuar shokët e mi nga Alternativa. AAA