Harry dhe Meghan shtojnë masat e sigurisë në shtëpinë e tyre të re

TMZ ka siguruar fotografi të disa tipareve të reja të sigurisë që, Duka dhe Dukesha e Sussex kanë instaluar së fundmi kamera për të ruajtur privatësinë e tyre nga publiku kureshtar, që mund të përpiqet të marrë një paraqitje të shkurtër në jetën e tyre në vilën North Saanich në ishullin Vancouver.

Çifti kanë qenë në atë vend që kur janë zhvendosur muajt e fundit, por ne na është thënë se kamerat dhe masat e tjera të sigurisë janë shtuar së fundi, pikërisht për ta ruajtur privatësinë e tyre.

Është vetëm një shenjë se me të vërtetë Harry dhe Meghan nuk duan të jenë në qendër të vëmendjes, dhe do të bëjnë pothuaje gjithçka për t’i mbajtur njrëzit larg, e sidomos fotografët e bezdissheëm.

Së fundi, Meghan ka kërcnuar se do të padisë mediat për përdorimin e fotografive të marra prej saj dhe Archie, gjatë kohës kur ishte duke shëtitur pyjet kanadeze.